Du bliver glad for at bo hos os!

det tør vi godt love!

“Det er lidt som at være på besøg i en lækker herskabslejlighed i city - vel at mærke med sublim lækker kaffe“

Perron er et skønt sted, hvor man føler sig hjemme med det samme. Det er lidt som at være på besøg i en lækker herskabslejlighed i city - vel at mærke med sublim lækker kaffe.

Som nystartet afdeling er det fedt at kunne vokse organisk og kunne brede sig, når behovet opstår. Perron har været meget fleksible i at efterkomme vores behov for at få de optimale rammer hertil.

Tommy Dejbjerg

Tradeshift
Lejer i  Perron 

“ Gud hvor er her skønt! “

Der er altid højt humør og en dejlig casual men produktiv stemning på Perron. Atmosfæren der bliver båret både af de mennesker der er her, og det store indretningsarbejde der er gjort, for at det hele virker lækkert og gennemført, har resulteret i at vi ikke har haft en eneste kunde på besøg, der ikke siger “Gud hvor er her skønt”. Hvilket jeg giver dem fuldkommen ret i.

Teamet på Perron sørger for at jeg kan fokuserer på mit arbejde, når jeg er der. Jeg skal ikke selv gøre rent, åbne døren for gæster, eller sætte kaffe over. De sørger for det hele, og er altid søde og hjælpsomme. Det er altid dejlig at møde ind til.

Man skal ikke lede langt efter gode råd eller inputs til sine ideer, når man er på Perronen. Her er et stærkt fællesskab som bliver hjulpet godt på vej, af de arrangementer der bliver afholdt. Så selvom jeg arbejder i en tomandsvirksomhed, føler jeg stadig jeg har et rum fuld af kollegaer.

Mads Buchmann Pedersen

Codeboom
lejer i Perron

“Der er dømt dobbelt-for-fedesthed“

Der er noget ganske særligt over Perron som gør, at jeg hver morgen ser frem til at møde på jobbet. Og uanset som der er mange eller få på pinden, så har lokalerne deres eget inspirerende liv – højt til loftet, udsigten over byen og altid kaffe på kanden.

Det er da fedt med spitze-faciliteter – men teamet gør Perron til det bedste co-working space jeg har oplevet. Det venlige smil, den imødekommende attitude og beredvilligheden til at gå den ekstra mil – det har jeg ikke oplevet i andre kontorfællesskaber. Der hygges om os med frokostordning, levende lys og frisk frugt.

Vi er en broget flok – og hvor er det fedt! Hyggesnak ved kaffemaskinen eller fagsnak i lounge-området er fantastisk berigende. Og gør det til en fornøjelse, at være en del af Perron. Læg hertil de sociale og faglige arrangementer binder os endnu tættere sammen. Der er dømt dobbelt-for-fedesthed.

Preben Carlsen

martinmichael.io
lejer i Perron

“Jeg lever af kreativitet - that's why“

Jeg lever af kreativitet - den vokser ikke ud af sterile kontorbokse og androgyne skriveborde; den inspireres frem i omgivelser og fællesskaber, der selv er en levende manifestation over det kreative felt. That's why.

Carsten Herholdt

The Brand Agency
lejer i VAERKSTED

“ Serviceniveauet er over al forventning “

Stemningen og atmosfæren er behagelig hos Perron. En blanding mellem eksklusive og lækre lokaler, men med en uformel tilgang til det. Det fangede mig meget – og gjorde, at jeg valgte Perron.

Serviceniveauet er også over al forventning. Når man mindst venter det, sker det. Det kan være noget så simpelt som at få “refill” i sin kaffekop. Det er en ting, som er prioriteret hos Perron, som både mine kunder og jeg værdsætter meget.

Fællesskabet er unikt i forhold til de andre steder, jeg har siddet. Normalt møder man bare ind og tager hjem, når man er færdig, men Perron sikrer sig, at man deltager til fællesaktiviteter som DHL, Fredagsbar mv. Det er en fornøjelse, at nogle kan trække én væk fra sin hverdagsrutine.

Kirinan Luxmy

Grafikr ApS

Lejer i Perron 

“Gør vores hverdag lettere“

Der er virkelig kræset for atmosfæren på Perron. Indretningen er moderne, og på alle fællesarealer bidrager planter, friske blomster og finurligt pynt til at skabe god stemning – gæster i huset er altid imponerede, når de er her første gang.

Teamet på Perron er smilende og servicemindede, og har vi travlt på kontoret, hjælper de gerne lige med kaffe til et møde eller andet, der gør vores hverdag lettere.

Perron er ikke bare et kontor, det er også et hyggeligt sted at være og have det sjovt med folk fra de andre kontorer. Flere gange om året er der forskellige events, hvor der er ekstra mulighed for at netværke og mødes med de andre i uformelle omgivelser.

Katrine Bjerre Toft

Nordicals
lejer i Perron

“Companyons er den perfekte all-inclusive løsning“

Der er en hyggelig og uformel atmosfære på VAERKSTED, hvor alle snakker med alle. Folk er også flinke til at hjælpe og sparre med hinanden, som gør at vi sammen løfter hinandens virksomheder med vores forskellige fagligheder og netværk.

Companyons har et stort og gennemført setup, som gør at man sagtens kan vokse som virksomhed uden at skulle finde nye faciliteter.
De har løsninger til iværksættervirksomheder af forskellige størrelser, og er meget løsningsorienteret hvis tingene ændrer sig. Så der er gode muligheder for at vokse inden for Companyons rammer.

Vi kiggede på mange muligheder, da vi skulle have nye rammer til vores kontor. Companyons var det perfekte valg for os, da det var en ``all-inclusive`` løsning.
Her er der styr på alt fra internet, rengøring, forsikring, parkering, og kaffemaskine, der gør at vi kan fokusere alle vores resourcer på selve forretningen i stedet.
Vi har nu boet i 4 forskellige iværksætterfællesskaber, og Companyons er det sted vi føler os mest hjemme og bedst passet på.

Albert Iversen

RaskRask
Lejer i  VAERKSTED 

“Jeg blev forelsket i Perron ved allerførste blik“

Jeg blev forelsket i Perron ved allerførste blik. Atmosfæren. Omgivelserne. Menneskene - Alt sammen gik op i en højere enhed - og jeg vidste bare, at det var et sted for mig!
Og helt solgt blev jeg, da jeg så fik en velkomstmail med ordene: ``Du flytter ind - Fantastisk!”.. Og det blev det.. Fantastisk !

Fordi her er gode mennesker omkring mig, i smukke omgivelser, jeg kan altid få sparring på en tosset idé, en udfordring eller hjælp til IT..

Og så er der høj service og stor opmærksomhed fra Perron Teamet og Companyons, som altid er lige i nærheden. Perron er en virkelig skøn blanding af seriøs lækkerhed, høj kvalitet, nærhed, spas & sparring.

Dorte Hansen Carlsen

HansenCarlsen
lejer i Perron

“Udsigt, sol og 5 stjerner“

NettoPower har været en del af Baron Fritz siden vores spæde begyndelse. Baron Fritz har rummet os i vores udvikling fra 2 mand til nu 8 mand, og bliver ved med at give os fleksibilitet til at udvikle os yderligere.

Vi bor højt over byen, så vi får en dejlig portion sollys og udsigt, og så er der et helt igennem skønt fællesskab på etagen. Det får fem stjerner af os!

Frank Bengtsson

NettoPower
Lejer i  Baron Fritz  

“Ikke bare et skrivebord“

På Perron har jeg en følelse af, at vi kan alt muligt som virksomhed. Hvis jeg skulle vælge nogle ord vil jeg sige professionel, nærværende, lærerigt og kaffetørstigt.

Det fede ved Perron er også, at det ikke bare er et skrivebord. Personalet, der står for vores hverdagsrammer, gør et super arbejde og har imellem alt det, også tid til at tage en snak over frokost. Det der virkelig tæller i min bog, er netop den tilstedeværelse og ejerskabstolthed, som man kan mærke når man er på stedet. Det giver mig lyst til at være der.

Jeg tror det er vigtigt på et kontorfællesskab, at man ikke bare ``sidder ved siden af hinanden``. Det gør vi heller ikke på Perron, vi kommer hinanden ved og spørger ind. Companyons, som har Perron, gør en masse for at give os kontorfæller mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Det er alt fra fredagscafe til fagoplæg. Det tror jeg gør en forskel når man møder til næste hverdag.

Herluf Baggesen 

Codeboom
lejer i Perron

“Vi har oplevelsen af et start-up-miljø hvor vi slipper for alt det besværlige“

Jeg oplever Perron som en fantastisk lækker ramme for vores nyopstartede Hemonto LAB, der gør at vi kan fokusere på udvikling af innovative løsninger til vores kunder. Vi har oplevelsen af et start-up-miljø hvor vi slipper for alt det besværlige - da Companyons tager sig af det praktiske arbejde der er ved at have kontor.

Anders Viskum

Hemonto
Lejer i  Perron 

“Jeg er vild med, at der altid er tændt levende lys, og at der er friske blomster“

Vil bare lige sige, at jeg er glad for at være rykket ind her!

Jeg er vild med, at der altid er tændt levende lys, og at der er friske blomster både i kantinen, i loungeområderne og det store mødelokale, hvor det altid er en flot, moderne, skulpturel buket. Det må I endelig bibeholde.

Konceptet med kolde drikkevarer og snacks til møder med betaling via MobilePay fungerer også super.

Helene Amsinck

Amsinck Advokatfirma
Lejer i  Perron

“Et kontorfællesskab præget af god energi, iværksætteri og nysgerrighed“

Et kontorfællesskab præget af god energi, iværksætteri og nysgerrighed på mennesker og virksomheder ( i nævnte rækkefølge)

De har viljen til at yde en god service, tager selv nye initiativer og er lydhør for at gøre servicen endnu bedre – Og det virker som om, det lykkes.

Det er meget ok. Det virker som om Companyons anstrenger sig. Vi er måske lidt selvtilstrækkelige, så behovet er ikke voldsomt stort ( vi er jo 6 på kontoret )

Evald Eriksen

Genitor A/S
Lejer i  Perron

“Der er styr på selv de mindste detaljer - det er altså imponerende“

Kiranan og jeg afholdt et møde på Perron i fredags og det slog mig, hvor perfekt alting er: Nørj hvor er det lækkert, at alting bare spiller. Du gør det virkelig godt og man bliver helt glad af at være i de lækre omgivelser, som du har skabt. Der er en klar rød tråd og der er styr på selv de mindste detaljer - det er altså imponernede.

Erik Holflod Jeppesen

Grafikr
Lejer i  Perron

“Full-service-fællesskab“

Vi har været kontorfælleskabslejere ved Companyons siden 2006.
For os er det et bevist valg at være i et kontorselskab, og ikke af nødvendighed.
Vi har valgt Perron Workspace, dels for muligheden for det gode fælleskab, men også for muligheden for at lukke vores dør, når vi skal fordybe os.
Det at have en “full service” løsning er for os ideelt. Vi skal ikke tænke på noget i.f.t. rengøring, printer, internet og kaffe. Dette og meget andet bliver klaret for os, og er en del af vores husleje.
Vi har været kontorfælleskabslejere ved Companyons siden 2006.

Junior Verreijt-Nielsen

Junior

Lejer i  Perron  

“Kreativt og professionelt“

Som selvstændig designer betyder det meget for mig at have et sted 'at gå på arbejde', så jeg kommer ud bland andre selvstændige og væk fra de hjemlige distraktioner.
Jeg nyder at komme på VAERKSTED til mit eget kreative hjørne, hvor jeg frit kan lade mig inspirere af mine mange stof-kvaliteter, udklip etc..... uden at skulle pakke det væk efter endt arbejdsdag.
Den afslappede og professionelle stemning der hersker på VAERKSTED passer perfekt til mig. Der er tid og ro til fordybelse, samtidig med at der altid er nogen at sludre med ved kaffemaskinen eller frokostbordet, når man har brug for en pause eller faglige input

Louise Ballegaard

Designer

Lejer i  VAERKSTED  

“Anderledes og lækkert“

Hvem gider arbejder på et kontor?
Ik’ mig!

Jeg har valgt VAERKSTED fordi det er vigtigt for mig at rammerne er anderledes og indbyder til kreativitet, og samtidig er lækre og indbydende når jeg har kunder på besøg.
Da jeg så campingvognen var jeg ikke i tvivl.

Henrik Stokbro

weheart.dk

Lejer i  VAERKSTED

“Eminent beliggenhed“

Jeg har valgt Baron Fritz som omdrejningspunktet for mit arbejdsliv, da stedet er hyggeligt, menneskene heroppe er både inspirerende og venlige og lokaliteten er eminent i forhold til at være centralt i byen.

Tonni Munk Jensen 

TJ Consult

Lejer i  Baron Fritz 

“Kreativ livsnerve“

For vores tegnestue er det kreative miljø livsnerven i den daglige sparring, inspiration og dynamik.
VAERKSTED har de rammer vi har brug for og det fysiske rum, hvor alles udfoldelse er muligt.
Her er altid liv, mennesker og relationer, og vi vægter det højt, at man ikke lukker en dør bag sig, når man møder på arbejde - her er rum til mere.

Mads Lindbjerg 

LUMO arkitekter

Lejer i  VAERKSTED 

“Man får altid lidt mere end man forventer“

Hos Berlitz Danmark nyder vi godt af atmosfæren og den kollegiale stemning der omgiver kontorfælleskabet. I løbet af meget kort tid har vi opbygget fantastiske sociale relationer i et tværfaglig, innovativt og uhøjtideligt miljø. Derudover nyder vi godt af de initiativer Companyons tilbyder. Uanset om der er tale om netværksarrangementer, faglige seminar eller DHL stafet, så er det altid afholdt med hjertevarme.

Berlitz Danmark havde to overordnede ønsker, da vi skulle vælge kontor i Aarhus. For det første var en central beliggenhed et “must”. For det andet gik vi efter et komfortabelt og fleksibelt setup. Hos Perron er alle vores ønsker blevet opfyldt. Teamet omkring Perron yder en formidabel service. Man får altid lidt mere end man forventer.

Martin Kratz

Berlitz A/S
lejer i Perron