ikke bare et kontor

Spekulerer du nogensinde på, hvad et kontor kunne være, hvis det ikke kun var en endeløs række af middelmådighed? Hvis du ikke skulle se på den samme keeeedelige indretning hver eneste mandag til fredag. Hvad kunne et kontor være, hvis du ikke kun er bundet til dit skrivebord fra ni til fem? Hvad hvis din arbejdsplads var mere end dit skrivebord og mødelokalet tre døre nede af gangen?

Der sker et markant skifte på kontor- og arbejdsmarkedet i disse år. Globalisering, digitalisering og eksplosionen i antallet af ​​nystartede virksomheder animerer til en bredere ejendomsportefølje og mere fleksible kontorløsninger – for idag kan man arbejde hvor som helst og når som helst. Du kan kan have kunder i Sanfransisco og betjene dem fra en strand i Klitmøller. Vi er ikke længere bundet af den grå, traditionelle atmosfære eller den stive mentalitet som gennemsyrede det forrige århundrede.

I kampen om at tiltrække talent bliver arbejdspladsens rammer og beliggenhed en vigtig prioritet for virksomheder. Vi forventer ikke længere kun et bord og en stol, men snarere en komplet oplevelse, der giver os mulighed for at yde vores bedste.

Og ønsket om en anden slags arbejdsplads kommer ikke længere kun fra freelancere og start-up’s. Kontorfællesskaberne udsprang godt nok som en fleksibel løsning for nystartede virksomheder og som et svar på den ensomhed mange freelancere oplevede, men workspaces bruges idag også af etablerede virksomheder og store multinationale selskaber. Det kan være for at give en del af deres team mulighed for at arbejde tættere på hjemmet, og for at tilbyde et sted hvor man møder inspirerende mennesker fra andre virksomheder – det resulterer i motivation og innovation.

Hos Companyons stræber vi efter at være det sted hvor freelanceren, stifterne og medarbejderne i start-up / scale-up’en og teamet fra den etablerede virksomhed aller helst vil komme på arbejde! Vi er ikke kun for digitale nomader – vi tror på at vi som mennesker har behov for at være del af en flok, og vi vil være et inspirerende tilholdssted hvor vi kan fejre og lære af hinanden. Et sted vi kan være sammen, men også et sted du kan være dig selv.

Uanset de forskellige grunde så ligger der under dem alle:

Fleksibilitet, fokus og fællesskab.