netværk & kollegaer

du får adgang til gode kollegaer og deres viden

Der er gode grunde til, at der tales meget om netværk for mindre virksomheder.

Et godt netværk giver en lille virksomhed adgang til en bred fond af viden og ekspertise. Derfor er gode netværk udgangspunkt for mange projekter, hvor grupper af små virksomheder tilbyde store og avancerede løsning, som ingen af dem kunne magte på egen hånd.

Netværk er med andre ord lig med bredere ekspertise, større kapacitet og øget konkurrencekraft, som gør det muligt at matche langt større konkurrenter uden selv at ansætte mange medarbejdere. Det er også med til at holde ens viden opdateret, giver adgang til gode råd og nem adgang til samarbejdspartnere.

Et kontorhotel giver nem adgang til netværk. Man skal dog også være klar over, at netværk ikke er gratis. Man skal selv være villig til at yde, for at man kan nyde. Omvendt handler netværk ikke om at “bytte købmand”. Man tilfører det samlede netværk en ekspertise – og får adgang til netværkets samlede ekspertise. Ofte er de, som trækker på én, nogle helt andre end de, man selv trækker på.

Men ses der på udbyttet af at være med i netværk i forhold til investeringen, står kontoen i plus.

Companyons er i øvrigt et eksempel på en virksomhed, som er udsprunget af netværkssamarbejde på helt andre områder.

“Som iværksætter vil du gerne have speed i din forretning, og een af måderne til at få tingene til at ske hurtigt er ved at du kender nogen som kender nogen – og det gør du i et kontorfællesskab”

Mød Frank Bengtsson fra NettoPower, og hør ham fortælle om fordelene ved at bo sammen med andre iværksættere i kontorfællesskabet Baron Fritz.