Bliv inspireret og udvid dit netværk

Som lejer er du altid inviteret til vores events og arrangementer

En del af det at bo i kontorfællesskab, handler om at bygge bro til andre mennesker. Vi tror på, at unikke og faglige oplevelser bringer vores lejere tættere på hinanden og styrker deres netværk både i og udenfor Aarhus. Derfor gør vi meget ud af afholde både lukkede og åbne events, med forskellige temaer indenfor teknologi, netværk, design og kommunikation. 

Som en del af Companyons kan du deltage i alle events på tværs af kontorfællesskaberne og brede dit netværk udover vores fire lokationer med mere end 150 forskellige mennesker.

Good Company

Good Company er en serie af åbne netværksarrangementer, som bliver afholdt hver tredje måned på et af Companyons’ kontorfællesskaber. Her mødes vi i afslappede rammer, lytter til spændende oplæg og paneldebatter, og lærer af hinanden over mad og kolde øl.

FEJL

Konferencen FEJL hyldede iværksætterfejl og kombinerede rå og ærlige oplæg med skæve, uventede tiltag. Der var blandt andet en akustisk popkoncert på programmet, mens drikkevarerne blev serveret af dværgene fra Minibar. Download e-magasinet TrykFEJL med guldkorn fra alle talerne her.

Sofar Sounds

VAERKSTED blev udvalgt til at være vært for et arrangement med det berømte koncept Sofar Sounds og det blev til en magisk aften med fantastisk musik og endnu bedre stemning.

#UnhypeSocialMedia

#UnhypeSocialMedia blev afholdt under Internet Week i Aarhus og tiltrak den flok entreprenante århusianere til en konference om hvordan man forholder sig kritisk til “hypen” omkring sociale medier. Internetpsykologen Anders Colding delte sine indsigter og gav stof til eftertanke.

Kom og få en fremvisning

kontakt os på 93 40 45 00, eller send en besked

Når du sender en besked giver du samtidig dit samtykke til, at Companyons må opbevare dine personoplysninger. Læs mere om samtykket her.

Et øjeblik....