<>vi driver 3 kontorfællesskaber i Århus

fleksible kontorlokaler til mindre virksomheder og iværksættere

Vores produkt er nøglefærdige, fleksible kontorfaciliteter til mindre virk­somheder og drift af lokalerne.

I vores kontorfællsskaber kan mindre virksomheder bo godt, præsentabelt og med de nødvendige faciliteter til en rimelig pris.

Vi klarer det praktiske besvær med at istandsætte og indrette lokalerne og står for de administrative og praktiske opgaver ved driften.

Beboerne i kontorhotellerne får mere tid til deres forretning og får gode naboer i et stærkt fagligt og socialt miljø.

baggrund

vi leverer fleksiblitet

I en by som Århus udbydes der mange store kontorlejemål, som langt overgår behovet hos mindre virksomheder, der har brug for mindre plads og fleksible lejevilkår.

Derfor fik vi idéen om at leje store lejemål, sætte dem i stand og indrette dem med gode fællesfaciliteter, så de egner sig til at blive delt mellem flere virksomheder.

De første 12 år hed virksomheden Holdgaard // Gaardsted, opkaldt efter de to stiftere Jens og Ulf, og det første kontorfællesskab åbnede i Filmbyen, på havnen i Århus i 2004.

I årene efter åbnede vi Baron Fritz i Rosenkrantzgade og no93 i Grønnegade i det centrale Århus, i 2008 kom VAERKSTED til, og i 2018 åbnede vi et nyt premium kontorhotel Perron Workspace og det er de kontorfællesskaber companyons består af idag.